TIP: kijk eerst op Thuisarts.nl of Moetiknaardedokter.nl

Heeft u al gekeken op Thuisarts.nl of Moet ik naar de dokter? Niet in alle gevallen is een afspraak met de huisarts noodzakelijk.

 

(Telefonisch) consult

Via de assistente kunt u een afspraak inplannen op het spreekuur bij een van de huisartsen, bij de praktijkondersteuners of bij de assistente. Soms is het niet nodig op het spreekuur te komen maar kan de assistente met u afspreken dat u door een van de praktijkmedewerkers terug gebeld wordt om een antwoord op uw vraag te krijgen.

Als u zich heeft aangemeld voor MijnGezondheid.net kunt u ook online vragen stellen aan praktijkmedewerkers.

Consult. Wilt u een huisarts spreken, dan kunt u een afspraak maken met dokter Van Meurs, dokter Moonen of bij de huisarts in opleiding. Komt u voor controle of voor een vervolg op een eerder afspraak? Maak dan uw afspraak met dezelfde dokter.

Consulten met de huisarts duren niet heel lang. Na 10 minuten is de volgende patiënt al weer aan de beurt. Wilt u meer dan één probleem bespreken, of denkt u meer tijd nodig te hebben? Overleg dan even met onze assistent. In sommige gevallen kunt u een dubbel consult aanvragen.

Telefonisch consult. Voor korte adviezen of vragen aan de dokter kunt u ook een telefonisch consult aanvragen bij de assistente. De huisarts of praktijkondersteuner belt u terug tussen 13.00 – 14.30 uur.

E-consult. Eenvoudige vragen die niet spoedeisend zijn kunt u online stellen via het portaal van www.MijnGezondheid.net. Via dat portaal kunt u bijvoorbeeld ook foto’s naar ons toesturen.