Aanmelden (registreren) voor mijngezondheid.net

Stap 1: Laat ons weten dat u onze online diensten wil gebruiken

Hiervoor heeft u uw mobiele telefoonnummer en uw e-mail adres nodig. Klik op de button hieronder om toegang aan te vragen. Na de eerstvolgende werkdag ontvangt u van ons een email (zie stap 2). U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om onze assistente te bellen en bij haar aan te geven dat u toegang wil.

Stap 2: U ontvangt van ons een mail

Vervolgens ontvangt u van ons een e-mail met informatie over hoe u voor het eerst kunt inloggen. Om te kunnen inloggen heeft u uw DigID met SMS functie of de DigID-app nodig.

Stap 3: Dossier beschikbaar

Tot slot ontvangt u na enkele dagen een bericht dat uw dossier met medische gegevens beschikbaar is gesteld door uw eigen huisarts. Tijdens vakanties van uw huisarts kan het wat langer duren voordat u dit bericht ontvangt.

Stap 4: Inloggen op www.MijnGezondheid.net

Zodra u bericht van ons heeft ontvangen dat uw medische gegevens beschikbaar zijn kunt u vanaf elke computer inloggen om uw medische dossier van onze praktijk te raadplegen. Hiervoor surft u naar www.MijnGezondheid.net en logt u in met uw DigID.

Stap 4: MedGemak app voor iPhone of Android

Desgewenst kunt u nu op uw smartphone de MedGemak app downloaden uit de app store van Apple of Android. Hiermee kunt u eenvoudig vanaf uw smartphone inloggen in uw medisch dossier van onze praktijk. U kunt ook via de app afspraken maken, vragen stellen of medicatie herhalen. Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van deze app logt u in op uw MijnGezondheid.net account. Boven in het scherm klikt u op ‘MedGemak registreren’. Als u de gevraagde handelingen heeft uitgevoerd kunt u vanaf dat moment met de door uzelf opgegeven 5-cijferige pincode de MedGemak app open.